Please flip the phone to see the goods.
Loading
Loading
Loading
Play
tilbage til projektoversigtgå til næste projekt

Kunde

Det Kongelige Danske Videnskabernes Selskab

Viden
Forskning

Visuel identitet og website for videnskabsformidlings-initiativet VidenSkaber som sætter borgere og forskere sammen for at diskutere hverdagens store problemstillinger.

Afleveringer

Visuel identitet
Logo
Webdesign
Website bygget i Webflow
Tryksager

Min rolle

Design
Website-implementering

Eksterne samarbejdspartnere

Morten Asbjørn Jensen - Strategisk kommunikation

Projekt

VidenSkaber skaber og deler viden, gennem workshops, debatter og formidling, hvor der stilles spørgsmålet: Hvordan ved vi det?

Arrangementerne præsenterer nogle af Danmarks dygtigste forskere, på tværs af de videnskabelige discipliner, som møder borgere til drøftelser og problemløsnings-workshops om aktuelle spørgsmål.

Løsning

En visuel identitet som understøtter initiativets kommunikation samt webdesign, webimplementering i Webflow og diverse grafiske materiale, herunder en folder og bannere til afslutningsfesten på Nationalmuseet.  

Første års tema var "Hvordan skal vi bo i fremtiden?" og følges op af nye temaer hvert år. Næste i rækken er "Kunstig intelligens".

Logo

Logoet tager udgangspunkt i det sproglige spil, som ligger i projektets navn, VidenSkaber, som giver en åbenhed overfor ord som kan sættes i forlængelse af navnet. F.eks. Viden Skaber Fællesskab, Viden Skaber Sammenhæng, mv.

Linjerne i logoet giver hermed brugerne mulighed for selv at lægge sin egen digtning ind i, hvad projekttitlen betyder for dem.

Typografi

Rubrik-skriften Baskerville er nedarvet fra Videnskabernes Selskabs visuelle identitet. For at give identiteten et modspil til Baskerville-seriffernes klassiske udtryk blev den kombineret med den moderne Studio6 fra danske Playtype.

Grafisk greb

Mockup: Afprøvning af alternativt budskab

Farvepalette

Den primære røde farve er nedarvet fra Videnskabernes Selskabs visuelle identitet, hvor denne også er primær farve.

Som sekundære farver vil der være én farve pr. årstema. Disse er nedtonede versioner af Videnskabernes Selskabs sekundære farver. De nedtonede versioner er mere moderne og folkelige og passer således bedre til denne sammenhæng.

Videnskabernes Selskabs farvepalette

VidenSkaber farvepalette

Mockups med temafarverne

Webdesign

Iterationer på layout af websitets forside

Layout af folder til Den Store Finale

Fotos fra Den Store Finale

Forskningsminister Christina Egelund.
Foto: Lars Svankjær, Videnskabernes Selskab

Et par ord fra kunden

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse id egestas dui. Etiam eu leo nisi. Cras eleifend faucibus ex, sit amet malesuada velit fermentum vel.

Tina Dransfeldt Christensen

Projektleder på VidenSkaber,
Det Kongelige Danske Videnskabernes Selskab