Please flip the phone to see the goods.
Loading
Loading
Loading
Play
tilbage til projektoversigtgå til næste projekt

Kunde

Green Innovation Group

Bæredygtighed
Viden

Art direction og layout af 50-siders rapport om den aktuelle status på nordiske grønne tech-virksomheder. Til at give indsigt i læsninger af kundens rapporter blev skabt et koncept samt brugergrænsefladedesign til en Web App, som skal tilbyde data om læsernes brug af rapporten.

Afleveringer

Report design & layout
Web App User Interface

Min rolle

Design

Eksterne samarbejdspartnere

Projekt

Green Innovation Group havde lavet en grundig analyse af tilstanden for grønne startups i Norden. Jeg fik til opgave at varetage designretning og layout af rapporten samt efterfølgende brugergrænsefladedesign.

Løsning

Designet blev oprettet i Adobe CC-økosystemet, og rapporten blev layoutet i Indesign. I efterfølgende samtaler med kunden blev det klart, at distribution af rapporten som pdf-fil ikke gav tilstrækkelig dataindsigt om, hvor mange der læste rapporten, hvilke afsnit, der blev mest læst, osv. Så jeg udviklede et koncept til en Web App til kundens talrige digitale rapporter, der kunne indsamle alle disse data. Finansiering til det digitale projekt er endnu ikke sikret.

Grafisk koncept: Kombinér former, farver, tekster og billeder.

En række geometriske former, der kan skaleres, blandes og matches.

Farvepalette

Nummerering

Specialbygget billedbank med stockfotos redigeret til duotone-versioner

Kombination af elementerne: 4 eksempler.

Web App: Publikationsforside

Specialtegnede ikoner

Specialtegnede ikoner: Roll-overs med tooltips

Forskellige layouts fra den trykte rapport.

Et par ord fra kunden

Jeg har arbejdet sammen med Lars ved flere lejligheder og hver gang har været en stor fornøjelse, både fagligt og personligt - han har været meget fleksible og hjulpet os med at overholde nogle stramme deadlines og stadig levere arbejde af høj kvalitet. Jeg er meget tilfreds med resultatet."

Caroline Bjørn Larsen

Projektleder
Green Innovation Group A/S