Please flip the phone to see the goods.
Loading
Loading
Loading
Play
tilbage til projektoversigtgå til næste projekt

Kunde

Realdania

Kultur
Arkitektur

Grafisk design, skiltedesign og situationsplan for familiearrangementet "Filantropolis" afholdt af den danske filantropiske fond Realdania, hvis mål er at højne livskvaliteten for alle borgere gennem det byggede miljø i Danmark.

Afleveringer

Print design
Skiltedesign
Situationsplan

Min rolle

Design

Eksterne samarbejdspartnere

Trols Øhman – Illustration
Heidi Meier Bach – Projektledelse
Philip Mayer – Produktion

Projekt

Realdania havde brug for en række trykte materialer og en lang række skilte beregnet til wayfinding til deres familiebegivenhed Filantropolis.

Løsning

Jeg designede en pjece inspireret af det klassiske turistkort i papir med specialdesignet foldning. Når den er foldet, passer den i en lomme. Til wayfinding ved arrangementet var der opsat 36 skilte. Alle elementer blev designet med basis i kundens ovenud gennemførte visuelle identitet.

De følgende fotos fra Filantropolis 2022 viser brugen af ​​print, kort og skilte. Og en flok glade mennesker også. Fotograferet af Steffen Stamp.

Et par ord fra projektlederen

Lars Hartmann er kreativ og kompetent at arbejde sammen med. Han er fleksibel og bevarer roen op mod deadline. Det har været en stor fornøjelse at samarbejde med Lars Hartmann omkring de grafiske produktioner til Filantropolis, og jeg ser frem til mit næste samarbejde med ham."

Heidi Meier Bach

Projektleder for Filantropolis
Selvstændig hos Heidi Meier